BERJIMBA BELI HADIAH GIVEAWAY


Assalamualaikum w.b.t


Giveaway


Alhamdulillah. Hari ni settle beli hadiah untuk 3D puzzle Giveaway by IY & Syarizwan. Jadi buat sesiapa peminat tegar 3D puzzle ni cepat-cepatlah join sebelum berakhir pada 29/November/2015. Memang aku dah plan hujung minggu pergi keluar untuk settle segala yang patut. Apa pun terima kasih buat my beloved Sister yang sudi temankan adikmu ini. Seperti yang telah terpatri dalam syarat-syarat Giveaway, 5 3D puzzle untuk dilepaskan kepada para pemenang. Dan satu hadiah misteri untuk peserta pertama. Jadi untuk peserta pertama tu dah boleh hantar alamat anda sekarang. Korang boleh check sini>> Senarai Peserta Giveaway.

titanic 3D puzzle
Nilah titanic yang aku nak bagi kat Sis JM. Tapi masuk kedai tadi stok takde. Ni kakak aku yang bagi. So, "maaf banyak-banyak Sis JM tatinic ni karam kat lautan dan ditelan ikan paus. Jadi sebagai ganti saya postkan kapal perang kat Sis boleh guna pergi tembak ikan paus ni."

Selain daripada hadiah untuk peserta Giveaway ni, aku juga beli sekali hadiah untuk Sis JM. Super duper top komentor blog ni. InshaaAllah minggu ni dah boleh post untuk Sis JM. Tapi sebelum ni dalam entri aku ada cakap nak bagi titanic untuk pengomen terbanyak. Malangnya..... Titanic karam tak mau timbul Sis JM(Saya postkan kapal perang boleh??).

Hadiah giveaway

Layan dulu gambar-gambar 3D puzzle untuk pemenang GA ni. Moga ada lagi yang sudi join dan support Giveaway ni. Akhir kata majulah sukan untuk negara Good luck untuk korang semua. Sekian.


BERJIMBA BELI HADIAH GIVEAWAY BERJIMBA BELI HADIAH GIVEAWAY Reviewed by ikhwan yusuff on 18:49:00 Rating: 5

51 comments:

  1. Ehem peserta pertama Kak Farrah kan hewhew. Tahniah kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... betul3xx... Kak Farrah jgn lupa bagi alamat.. :D

      Delete
    2. Ohhhhh! Akak peserta pertama? 'Guling2' happy jap kat sini!
      Alhamdulillah,... :)

      Delete
    3. Tahniah ya kak.. Tapi hadiah tu saya post skali dgn pemenang2 nnti ya.. :D

      Delete
    4. Tak da masalah, dapat hadiah dah seribu rahmat :)

      Delete
    5. hihihhi...mesti dak Farrah x percaya kan

      Delete
  2. Wahh tahniah tuk peserta pertama..tp adakah peserta pertma masih diambil kira tuk dirandom jugak bersama peserta lain2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. masih diambil kira sebb hadiah misteri ni bukan 3D puzzle.. hanya sebagai tanda penghargaam.. kecuali untuk top referral/SEO takkan dikira dlm random...

      Delete
    2. Hahaha dasar tamak haloba kan,... ;)

      Delete
  3. best nya siapa jadi peserta pertama tu..

    ReplyDelete
  4. alahai macam mana la titanic untuk JM boleh jadi kapal perang.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguslah tu...Sis JM kan selalu bawak bala tentera serang blog orang dengan bom pukal,..sesuai sangat! ;D

      Delete
    2. hihihihiihh... sis JM blhlah jadi captain lepas ni..

      Delete
    3. betul juga kan farrah.. hihi.. :)

      Delete
    4. Hahahah kira memang dah tersurat rezeki sis JM dapat kapal perang :)

      Delete
    5. kah kah kah...ooooo korang cakap apa haaaaaaa

      Delete
    6. so kepada yang kena 'serang' pasni jangan marah eh...ni sbb kapal perang ikhwan lah ni ihihih

      Delete
  5. bestnya hadiah :)
    sy join giveaway ni http://www.maisarahsidi.com/2015/11/3d-giveaway-by-iy-syarizwan.html

    ReplyDelete
  6. Seronoklah pergi berjimba beli hadiah. Haha
    Macam dah lain jer blog nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun perasan. Macam banyak je lainnya :)

      Delete
    2. cikitlah lain.. guna template free.. hihihihi

      Delete
    3. Yang penting menten kemas.. hehehe :)

      Delete
  7. Good luck untuk semua peserta ^_^

    ReplyDelete
  8. Lama xsinggah sini. Blog dah lawa. Hee .. btw, nak puji header cantik. Smart. Simple tp cun gilerr. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. woooowww.. ye ke?? hahaaha tq kim chaa

      Delete
  9. Replies
    1. jgn jelez Abe MKL...JM dah dapat satu tau

      Delete
  10. oooo...bestnyaaa...nampak menarik kalau buat tu!

    ReplyDelete
  11. adeh xleh tgk 3D puzzle ni..nampak cam mabeles..hehe

    ReplyDelete
  12. fuh fuh jampi sikit nak menang haha :) all the best buat semua peserta .

    ReplyDelete
  13. Rajin-rajin depa bersegmen dan seumpamanya.....tak pandai sangat bab-bab puzzle ni....semoga berjaya kepada yang sertai Giveaway ni....

    ReplyDelete
  14. good luck semua, hadiah best tu

    ReplyDelete
  15. jom naik kapal reramai...yieeehaaa....

    ReplyDelete
  16. Eh, tadi klik entri tajuk lain...apsal directed ke entri ni?
    Ikhwan tarik balik entri baru ke apa?

    ReplyDelete
  17. canteknye titanic tu....bestnye klu dapat satu...bleh buat tambah koleksi rietta....

    ReplyDelete
  18. Rasa seperti nama sis JM kena seru terus datang main-main di blog IKhwan hikss

    ReplyDelete
  19. Terus klik link tu nak tahu siapakah peserta pertama yang dapat hadiah misteri tu...tgk2 Eh Farrah MF? cam kenal je heheh..tahniah Farrah

    ReplyDelete
  20. alaaaa...ikan aus ni...baru berangan nak jadi kate dan berjimba ngan jake kat atas kapal titanic tu huhuh

    ReplyDelete
  21. Ikhwan!!!!! nak kabo ni..balik petang tadi ada nampak sampul coklat besar kerta A4, astu ada alamat ikhwan di belakang..yeay!!! kapal dah sampai..boleh serang ikan paus tu dan serang blog Ikhwan ni...lama x singgah so nak balas dendam hihih

    ReplyDelete
  22. Terima kasih...belum bukak..masih dalam plastik...sayang!

    ReplyDelete
  23. ahaaaaa..sesuai sgt lah kapal perang tu utk sis JM...boleh guna untuk serang blog kawan-kawan nanti...

    ReplyDelete